A rögzített célok biztos módon megnyilvánuló kedvező hatásai a hétköznapi életünk fő területeire:

 1. Az élhető, biztonságos élettér és életfeltételek biztosítása minden rejtett és nyílt veszélyeztetéssel szemben.
 2. Magyarország jogállamiságának és alkotmányos rendjének helyreállítását követően lehet csak minden típusú jog szempontjából, egy átlátható, kiszámítható, tisztességes és egyenlő esélyeket biztosító társadalmi működési rendet megteremteni, amely minden – Magyarország területén jogszerűen élő – embertársunknak biztosítja a méltó emberi élet lehetőségét.
 3. Egységes közteherviselési rendszer biztosítja, hogy az értékteremtő tevékenységet végzők által megteremtett értékek 90%-a, elsődlegesen az értékteremtő, és környezetének érdekeit szolgálja.Egyszerű, átlátható, kiszámítható, tervezhető, és ösztönző gazdasági működést képes megteremteni rövid időn belül.
 4. Azonnali módon felfüggeszti, megszünteti a nagy tömegek létbiztonságát veszélyeztető, és nagy számban foganatosított jogszerűtlen kilakoltatásokat és végrehajtásokat. A független szakértők hozzák meg a döntést abban, hogyan szükséges igazságosan és tisztességesen rendezni a vitatott eseteket. Legyen ezen vitatott elvi követelés alapja akár pénzintézeti finanszírozású és hitelezésű, akár adó és járulék, vagy más közszolgáltató általi követelés.
 5. A hiteles és valóság alapú köztájékoztatás rendszerének helyreállítását követően megszüntetésre kerülnek a tömeges félretájékoztatás és megtévesztés, valamint a tudatmanipulálás folyamatai.
  Olyan országos tájékoztatási rendszert hoznak létre, amely valóság alapú, manipulációtól mentes, az embertársaink tömeges tudatosodását segítő működési szemlélet által irányított.
 6. Minden jogszerűen Magyarországon élő, kötelezettségeit teljesítő állampolgárnak biztosítottá válik, hogy a Magyarországon képződő és megtermelődő értékekből arányosan részesüljön.
  Biztosítva ezzel részükre a méltó emberi élet lehetőségét.
 7. Az egészségügyi rendszer megelőzés-szemléletűvé való átalakításával, és a test-lélek-szellem egységének figyelembevételét előtérbe helyező gyógyítási szemlélettel tömegesen elkerülhetővé válnak a jelen időben népbetegségként megnyilvánuló tünetek, állapotok, betegségek.
  Bevezethetővé, alkalmazhatóvá válnak azon hatékony és kíméletes gyógymódok, amelyeket a jelenlegi profitszemléletű gyógyászati ipar alkalmazhatóságában és széleskörű eljuttathatóságában gátol.
 8. Az oktatás átalakulásával egészséges gyermekek fejlődnek, mentesen a fiatalkori túlterheltségből eredő rejtett betegségektől és fejlődési rendellenességektől. Az örömteli és felszabadult gyermekkor megélésének lehetősége biztosítja az elégedett és boldog életük alapjait, valamint egészséges értékrendjük, lét és életszemléletük kialakulását.
 9. A független és hatékony érdekérvényesítés megteremtésével, amelyben nők és férfiak azonos arányban látnak el szolgálatokat, biztosítást nyer a társadalom egyéni tagjai és a vezetők közötti kétirányú információ eljuttatás és érdekérvényesítés lehetősége. Biztosítottá válik, hogy valóban alkalmassággal bíró személyek vehessenek részt ebben a létmeghatározó jelentőségű folyamatban, és csak a hatékonyan és tisztességesen tevékenykedők végezhessék ezen szolgálatokat. A megválasztók visszahívási joggal is rendelkeznek.
error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll !!!